Volver »

ROSA MARIA RIBAS, soprano

Cantantes para Bodas

Barcelona »

Ver teléfono

» Visita su web

Cantant professional per a concerts i cerimònies. Soprano lírica, amb més de quinze anys d'experiència en l'escena operística i al món de la música professional, els ofereix les seves millors interpretacions de cant acompanyada per orgue, trio o quartet de corda a elecció.

Amb un extens repertori que va des d’ àries d'òpera, lied, música romàntica, sacra, clàssica o barroca, fins a cançons modernes. Pensat tant per concerts com per amenitzar Bodes religioses, civils, noces d'or o altres celebracions i esdeveniments.

Podeu visitar la seva pàgina web, on podran veure i escoltar les seves interpretacions en directe, així com tot el repertori de cant i música per a cerimònies, que ofereix.

Contactar sense cap compromís per a una informació més personalitzada, per disponibilitat i pressupost.

Tracte directe.

Otros datos:

DESCRIPCIÓ:

CERMÒNIES RELIGIOSES: Durant la celebració de les cerimònies religioses, les intervencions musicals s'introduiran entre els moments litúrgics. I des de l'entrada fins a la sortida de l'església, es poden interpretar de sis fins a deu temes.

CERIMÒNIES CIVILS: Durant la celebració de les cerimònies civils, els moments musicals, van des de l'entrada dels convidats i familiars, la dels nuvis, les lectures, fins a la sortida i es poden interpretar des de cinc a sis cançons o peces musicals.
.

>>IMAGENES

 • Rosa Maria Ribas, soprano

  Soprano lírica per a Noces i Cerimònies

>> AUDIOS

 • Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

  Get Adobe Flash player

  Lascia ch'io pianga "Rinaldo" de Haendel

 • Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

  Get Adobe Flash player

  Ave Maria de Schubert

Contacta con ROSA MARIA RIBAS, soprano